BURGERS EN ZO

BURGERS EN ZO Wereldburgers uit Alkmaar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1941 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgers en Zo. Meer weten? Ontdek meer

5 sep 2022 om 16:49 Top! Super snelle bezorging op zondag, vriendelijke bezorger en heerlijke burger met friet! M’n favoriet in Alkmaar.
2 sep 2022 om 9:59 Was weer heerlijk zoals verwacht. De Black angus burger moest alleen nog even worden afgebakken. Die was nog rauw van binnen.
30 aug 2022 om 22:10 Hamburgers waren lekker maar bestelling was op het verkeerde adres afgeleverd.
19 aug 2022 om 22:25 Kwam precies op de aangegeven tijd. Misschien iets teveel nattige saus, maar verder een lekker broodje en goede vulling.
6 aug 2022 om 19:33 Hamburgers waren top. Patat minder (lauw), dus niet te eten.
6 aug 2022 om 19:29 De gyros was redelijk, maar ik had er meer van verwacht. Smaak van de patat was goed, echter waren ze bijna koud toen de bezorger er was.
31 jul 2022 om 18:15 Helaas bestelde ik een broodje brie! Er staat brie tomaat sla en komkommer. Krijg je helaas een broodje met honing(niet vermeld) en geen tomaat.
24 jul 2022 om 11:07 Ik zal het zeker weer gebruiken. Ik vond de kipburger niet een beetje lekker
13 jul 2022 om 21:57 Die Japanse burger was weer heerlijk
27 jun 2022 om 8:39 Misschien dom, gyros bij een burgertent. Maar dit was echt niet te eten... de tzatziki kon je met een rietje opdrinken geen succes. De burger erbij was daarentegen goddelijk.
25 jun 2022 om 18:48 Fantastisch goed, eten en bezorging
19 jun 2022 om 15:31 Burgers warm, patat krokant, precies zoals je hem hebben wilt.