BURGERS EN ZO

BURGERS EN ZO Wereldburgers uit Alkmaar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1924 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgers en Zo. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 8:39 Misschien dom, gyros bij een burgertent. Maar dit was echt niet te eten... de tzatziki kon je met een rietje opdrinken geen succes. De burger erbij was daarentegen goddelijk.
25 jun 2022 om 18:48 Fantastisch goed, eten en bezorging
19 jun 2022 om 15:31 Burgers warm, patat krokant, precies zoals je hem hebben wilt.
15 jun 2022 om 12:02 Het stoofvlees was droog (2e keer) en niet opgegeten erg jammer .... de laatste keer dat we hier besteld hebben
6 jun 2022 om 21:16 Vervelend dat ze de topping waren vergeten. Vlees was droog en taai, friet was wel lekker.
29 mei 2022 om 19:59 Veel besteld en normaal super burger. Helaas was het nu echt niet goed en niet lekker. Leek niet dezelfde burger zoals normaal. Zonde, want de kwaliteit is echt beduidend minder.
29 mei 2022 om 13:00 Goede burgers, goede patat en warm
28 mei 2022 om 22:00 Top! Snelle service en heerlijke hamburger en frietjes!!
26 mei 2022 om 11:05 Goede patat. Alleen vindt ik het broodje van de burger niet te eten!! Zonde! Ik bestel er niet nog een keer
15 mei 2022 om 20:47 Bezorgtijd super snel voor de zondag en lieve bezorger. Alleen de onderkant van de hamburger was helemaal nat en soppig. Dat is niet zo lekker
10 mei 2022 om 20:51 Zoals altijd was het weer heerlijk. Goed gebakken friet, goed heet bij levering.
1 mei 2022 om 21:31 Hamburger was flauw van smaak en geen lekker broodje voor een hamburger. De pindasaus leek wel water.